Pochłaniaj kalorie i czuj się świetnie

Jedz, bo głodówka jest fatalna

Trzeba
jeść, aby stracić
nadwyżkowe kilogramy. Jednak chudnąć
{trzeba|należy| efektywnie. Białko przyspiesza
przemianę materii aż o 25 procent. Białko powinno
się włączać do śniadania, obiadu oraz kolacji.
Źródłami białka są kurze jaja, mięso, produkty mleczne.
Najlepiej serwować
łącznie białka zwierzęce oraz roślinne.
Niezbędne są także tłuszcze. Nie przybiera się na wadze od tłuszczu, lecz wówczas, gdy
pochłaniamy za dużo kalorii.
Tłuszcz można jeść w
ograniczonych ilościach – oliwa z oliwek,
olej lniany, kukurydziany, sojowy, rzepakowy są niezbędne w planie
żywienia. Tłuszcze zapewniają aż 30 procent energii, a
zatem trzeba spożywać prawie 70 gramów
tłuszczu każdego dnia. Tłuszcze dobrze
karmią oraz limitują glukozę we krwi. Kaszasyci, ale nie tuczy. Możnazjeść
6-7 łyżek kaszy każdego dnia i na pewno nie
przybędzie nam kilogramów. Dwie porcje owoców przydadzą się w planie żywienia, ale nie wolno jadać
winogron, bananów, śliwek – te owoce zawierają mnóstwto cukru. Można zjadać jabłka, truskawki,
pomarańcze, maliny, porzeczki, agrest. Owoce zjada się po
jedzeniu, na deser, wtedy
najlepiej się trawią i są bardzo zdrowe. Po godzinie 18.00 nie należy jadać owoców, bo nie strawi się
ich przed spaniem. Około 40 gramów błonnika
dziennie musi skonsumować
każda dama, aby
skutecznie
strawić i przyspieszyć
przemianę materii.
Pyszne jadło
oraz sytość pozwalają zrzucać kilogramy
w sposób błyskawiczny. Dlatego warto
przygotować rozsądne odchudzanie.

 tabletki odchudzające ranking 2014

skuteczne i tanie tabletki na odchudzanie