Jedz mało i chudnij

zimowe kormoran

Dobra
dieta oznacza jedzenie warzyw,
owoców, roślin strączkowych – a wszystko to w odpowiednich ilościach. 40 procent diety
winny stanowić warzywa. W
dobrej diecie powinny
być pomidory, papryka, bakłażan, cukinia, brokuły, botwinka,
cebula, czosnek, cykoria, dynia, fasolka szparagowa, kalafior, kapusta, ogórki
i szeroka gama warzyw. Nie może w niej
zabraknąć szparagów i szpinaku. Najlepiej
gotowanych w wodzie lub na parze, nie smażonych,
bez dużej ilości przypraw. Ryby, drób, jaja kurze i
przepiórcze, mięso wołowe należy jeść raz lub dwa razy w
tygodniu. Cukier należy spożywać od
czasu do czasu, czyli niezwyklenieczęsto,
bo nie jest to element niezbędny w diecie.Jedzenie co trzy godziny
sprawia, że nie jesteśmy głodni i organizm nie
gromadzi kalorii na zapas, nie domaga się wielkich ilości
pożywienia. Regularne konsumowanie wiedzie do udanego
odchudzania się. Porcje jedzenia muszą być niewielkie –
jedząc niewiele możemy czuć się nasyceni,
naukowcy to udowodnili. 4-6 łyżek tłuszczu dziennie
z pewnością wystarcza. Oleje
roślinne i oliwa są bardzo
zdrowe. Orzechy włoskie
{zawierają|mają w sobie|posiadakorzystny tłuszcz, więc
trzeba je niezbędnie włączyć do
zrównoważonej diety. Należy
spożywać składniki jak najmniej
przetworzone, bo tylko takie są bardzo zdrowe,zawierają to, co najlepsze. Warto zrezygnować z potraw zamkniętych
w puszkach i słoikach, bo są one zazwyczaj
niezdrowe. Produkty muszą być pierwszorzędnej
jakości, bo tylko wysoka jakośćjest gwarancją dobrego
posiłku.

tekst dostepny na stronie : viagra tanio

kamagra w zelu